26.04.2023

Středa 26. dubna 2023

S potěšením oznamujeme, že společnost RGK / Sunrise Medical bude hrdým sponzorem nadcházejícího mistrovství světa v basketbalu na vozíku, které se bude konat v Dubaji od 9. do 20. června.

Jako přední dodavatel inovativních a vysoce kvalitních řešení pro mobilitu se zavazujeme podporovat růst a rozvoj sportu zdravotně postižených a je nám ctí, že máme tuto příležitost učinit tak na celosvětové scéně.

Na této akci se sejdou některé z nejlepších světových týmů a sportovců basketbalu na vozíku a předvedou neuvěřitelné dovednosti, odhodlání a vášeň, které jsou hnacím motorem tohoto sportu. Jsme nadšeni, že můžeme být součástí tak inspirativní a působivé události, a těšíme se na úzkou spolupráci s organizátory a účastníky, aby byl tento turnaj mimořádně úspěšný.

Ve společnostech RGK a Sunrise Medical věříme v sílu sportu, která mění životy, a jsme odhodláni pozitivně měnit životy lidí s postižením. Doufáme, že prostřednictvím našeho sponzorství mistrovství světa v basketbalu na vozíku zvýšíme povědomí o tomto sportu a obrovském potenciálu lidí s postižením a zároveň podpoříme hodnoty inkluzivity, rozmanitosti a týmové práce, které jsou základem naší společnosti.

Další informace o produktech RGK naleznete na adrese: https://www.medicco.cz/voziky/rgk/mechanicke-voziky

O společnosti Sunrise Medical: Společnost Sunrise Medical je odhodlána zlepšovat životy lidí a je světovým lídrem v oblasti inovací, výroby a distribuce pokročilých asistenčních zařízení a řešení pro mobilitu. Klíčové produkty, které distribuuje ve více než 130 zemích pod svými 17 vlastními značkami, zahrnují mechanické a elektrické invalidní vozíky, skútry, elektrické přídavné pohony, dětské prostředky pro mobilitu a terapii, sedací a polohovací systémy a pomůcky pro každodenní život. Skupina Sunrise Medical Group působí v 19 zemích, má sídlo v německém Malschi a zaměstnává více než 2 600 pracovníků po celém světě.