Společnost Sunrise Medical získala dvě ocenění Maloobchodní volba roku 2023

04.01.2024

Společnost Sunrise Medical, světový lídr v oblasti inovativních pokročilých řešení v oblasti mobility, s potěšením oznamuje, že dva z jejích nových produktů získaly ocenění THIIS Retailers' Choice of the Year 2023 udělované časopisem THIIS MAGAZINE z Velké Británie. Prestižní ocenění získaly mechanický invalidní vozík QUICKIE QS5 X a lehký skládací elektrický vozík Q50 R Carbon.

Číst více

Společnost Sunrise Medical dokončila strategickou akvizici společnosti Ride Designs

02.10.2023

Společnost Sunrise Medical, světový lídr v oblasti moderních řešení pro řešení mobility, s potěšením oznamuje strategickou akvizici společnosti Ride Designs, renomovaného lídra v oboru prémiových sedacích systémů na míru pro vozíčkáře.

Číst více

Invalidní vozík RGK Veypr Sub4 získal Hardingovu cenu za inovaci na CSMC v Kanadě

25.09.2023

Invalidní vozík RGK Veypr Sub4 získal Hardingovu cenu za inovaci na CSMC v Kanadě

Číst více

RGK sponzoruje mistrovství světa v basketbalu vozíčkářů v Dubaji

26.04.2023

S potěšením oznamujeme, že společnost RGK / Sunrise Medical bude hrdým sponzorem nadcházejícího mistrovství světa v basketbalu na vozíku, které se bude konat v Dubaji od 9. do 20. června.

Číst více

Magic 360 jako produkt roku podle časopisu THIIS

20.12.2022

Ve výročním čísle časopisu "THIIS. Magazine" byli maloobchodníci dotázáni, které výrobky na ně udělaly největší dojem. Obchodníci z celého odvětví mobility se zúčastnili a vyzdvihli jeden výrobek, který pro ně letos vynikl nad všemi ostatními.S potěšením oznamujeme, že Magic 360 byl vybrán časopisem Lifestyle & Mobility a v posledním vydání byl jmenován výrobkem roku.

Číst více

Nový produktový katalog pro rok 2023

09.11.2022

Vážení klienti – dovolte nám vám představit nový produktový katalog pro rok 2023. Věříme, že vás naše nabídka zaujme.  Pro další dotazy prosím kontaktujte naše obchodní zástupce a využít můžete i naší nabídky bezplatného předvedení v pohodlí vašeho domova.  

Číst více

Vozík QUICKIE Nitrum obdržel ocenění Red Dot za špičkový design

09.05.2022

S velkou hrdostí vám oznamujeme, že aktivní invalidní vozík QUICKIE Nitrum® získal další prestižní ocenění! Tentokrát se jedná o renomovanou německou cenu Red Dot Award for Product Design 2022, která je celosvětově uznávaná a je jednou z nejvyhledávanějších známek kvality pro výrobky s vynikajícím designem. Ultralehký invalidní vozík QUICKIE Nitrum, vybavený řadou nově patentovaných prvků a konstrukcí rámu, se stal celosvětovým fenoménem a od svého uvedení na trh v roce 2020 získal již několik významných ocenění. Tento ultralehký invalidní vozík získal ocenění Mobility Product Award 2021 v kategorii manuálních ultralehkých invalidních vozíků od společnosti Mobility Management v USA. Za necelý měsíc po uvedení na trh získal vozík Nitrum ocenění "Retailer's Choice of the Year 2020" od jednoho z nejvlivnějších evropských odborných časopisů "THIIS" ve Velké Británii. "Jsme nadšeni, že Nitrum získalo ocenění Red Dot Design Award za svůj vynikající design. Tým neúnavně pracoval na konstrukci ultralehkého invalidního vozíku, který uživatelům vozíků poskytuje plynulou jízdu," uvedl Thomas Babacan, generální ředitel skupiny Sunrise Medical. "Cenná zpětná vazba od našich zákazníků významně ovlivnila a posunula náš vývoj vozíku Nitrum. Dbáme na to, abychom v našich návrzích a inovacích zohlednili všechny nejjemnější detaily, a jsme rádi, že si získal sympatie porotců a získal ocenění Red Dot Award." Společnost Sunrise Medical není průkopníkem pouze v oblasti designu výrobků, ale při uvedení QUICKIE Nitrum na trh představila také špičkové nástroje pro zákaznickou zkušenost, včetně vysoce inovativního 3D vizualizéru a nástroje pro cool ilustrace se špičkovou technologií rozšířené reality.

Číst více

Nový produktový katalog pro rok 2022

24.01.2022

Vážení klienti – dovolte nám vám představit nový produktový katalog pro rok 2022. Věříme, že vás naše nabídka zaujme.  Pro další dotazy prosím kontaktujte naše obchodní zástupce a využít můžete i naší nabídky bezplatného předvedení v pohodlí vašeho domova.  

Číst více

Vozík Nitrum získal cenu "Retailer's Choice of the Year 2020"

02.12.2020

Každý rok vydává časopis „THIIS Magazine“ seznam produktů, které jsou považovány za nejlepší ve své třídě. Nejlepší maloobchodní produkt roku si vybírají lídři britského průmyslu, kteří vybírají produkty pro jejich inovace, stálou kvalitu a řadu dalších důvodů.

Číst více

Společnost Sunrise Medical se spojila se společnostmi Leckey a Firefly

20.08.2020

Společnost Sunrise Medical s potěšením oznamuje strategickou akvizici s předními světovými lídry v oblasti vývoje a výroby pediatrických produktů, se společnostmi Leckey a Firefly.

Číst více

 1 - 2