25.09.2023

S potěšením vám oznamujeme, že invalidní vozík RGK Veypr Sub4 získal prestižní Hardingovu cenu za inovaci výrobku na konferenci Canadian Seating & Mobility Conference 2030 v Torontu.

RGK Veypr Sub4 byl účastníky a návštěvníky zvolen jako nejinovativnější produkt mezi všemi produkty, které představilo 48 vystavovatelů z nejlepších firem v oboru.

RGK Veypr Sub4 je první invalidní vozík z uhlíkových vláken na světě, který byl vyroben na míru díky novému patentovanému a průkopnickému výrobnímu procesu inspirovanému technologií F1. Uhlíková vlákna jsou známá svým výjimečným poměrem pevnosti a hmotnosti, takže tento invalidní vozík je sice velmi lehký, ale zároveň extrémně pevný, takže poskytuje hladkou a zároveň tuhou jízdu. Díky tomu, že je vozík RGK Veypr Sub4 skutečně vyroben na míru, je přesně přizpůsoben specifickým požadavkům jednotlivce, a to na základě více než 30 individuálních měření s přesností na milimetr, spolu s komponenty vyrobenými na míru, čímž se posouvají hranice optimalizace držení těla, výkonu a pohodlí jako u žádného jiného vozíku. S přepravní hmotností od 3,3 kg a hmotností rámu 2,4 kg je RGK Veypr Sub4 dokonalým invalidním vozíkem pro aktivní životní styl.

Jsme na tento úspěch velmi hrdí a vděční za uznání, kterého se společnosti RGK Veypr Sub4 dostalo. 

Kanadská konference o sezení a mobilitě CSMC
Kanadská konference o sezení a mobilitě je hlavní vzdělávací akcí pro odborníky na sezení, mobilitu a rehabilitační technologie z celé Kanady. CSMC, která se každoročně koná v hotelu Delta Hotels by Marriott - Toronto Airport & Conference Centre, nabízí vzdělávací a networkingové příležitosti, na kterých se setkávají firmy, výrobci a odborníci z oboru, aby se mohli podělit o nejnovější vývoj v oboru a dozvědět se o něm. Zúčastňuje se ho více než 600 odborníků na technologie pro sezení, mobilitu a komplexní rehabilitaci z celé Kanady, kteří se osobně setkávají se svými kolegy.