09.05.2022

S velkou hrdostí vám oznamujeme, že aktivní invalidní vozík QUICKIE Nitrum® získal další prestižní ocenění! Tentokrát se jedná o renomovanou německou cenu Red Dot Award for Product Design 2022, která je celosvětově uznávaná a je jednou z nejvyhledávanějších známek kvality pro výrobky s vynikajícím designem.

Ultralehký invalidní vozík QUICKIE Nitrum, vybavený řadou nově patentovaných prvků a konstrukcí rámu, se stal celosvětovým fenoménem a od svého uvedení na trh v roce 2020 získal již několik významných ocenění. Tento ultralehký invalidní vozík získal ocenění Mobility Product Award 2021 v kategorii manuálních ultralehkých invalidních vozíků od společnosti Mobility Management v USA. Za necelý měsíc po uvedení na trh získal vozík Nitrum ocenění "Retailer's Choice of the Year 2020" od jednoho z nejvlivnějších evropských odborných časopisů "THIIS" ve Velké Británii.

"Jsme nadšeni, že Nitrum získalo ocenění Red Dot Design Award za svůj vynikající design. Tým neúnavně pracoval na konstrukci ultralehkého invalidního vozíku, který uživatelům vozíků poskytuje plynulou jízdu," uvedl Thomas Babacan, generální ředitel skupiny Sunrise Medical. "Cenná zpětná vazba od našich zákazníků významně ovlivnila a posunula náš vývoj vozíku Nitrum. Dbáme na to, abychom v našich návrzích a inovacích zohlednili všechny nejjemnější detaily, a jsme rádi, že si získal sympatie porotců a získal ocenění Red Dot Award."

Společnost Sunrise Medical není průkopníkem pouze v oblasti designu výrobků, ale při uvedení QUICKIE Nitrum na trh představila také špičkové nástroje pro zákaznickou zkušenost, včetně vysoce inovativního 3D vizualizéru a nástroje pro cool ilustrace se špičkovou technologií rozšířené reality.

Více informací naleznete na našich stránkách: https://www.medicco.cz/voziky/quickie/mechanicke-voziky/nitrum