02.12.2020

Každý rok vydává časopis „THIIS Magazine“ seznam produktů, které jsou považovány za nejlepší ve své třídě. Nejlepší maloobchodní produkt roku si vybírají lídři britského průmyslu, kteří vybírají produkty pro jejich inovace, stálou kvalitu a řadu dalších důvodů. Letos jsme si vybrali životní styl a mobilitu pro náš zbrusu nový QUICKIE Nitrum, nejlehčí vozík ve své třídě.

Redakce časopisu uvádí:

V sekci Životní styl a mobilita neustále hledáme nové, vzrušující a inovativní produkty, které nejen boří stávající hranice, ale posouvají je mnohem dále. Proto jsme vybrali Quickie NITRUM jako naši Retailers’ Choice of the Year.

Jak nám nyní ukázal internet, udála se obrovská v přístupu zákazníků, kteří teď chtějí mít nad svými nákupy ještě větší kontrolu. A Quickie vyrobil nejen kvalitní produkt, ale jako bonus vyvinul i 3D vizualizátor. Zákazníci si tak můžou z pohodlí domova nadesignovat svůj vozík se vším dostupným příslušenstvím a pomocí funkce 3D AUGMENTED REALITY ho pro lepší představu zasadit do jakéhokoliv z 10 běžných prostředí. Vše jen za pomocí chytrého telefonu.

Quickie Nitrum je nejlehčí nastavitelný hliníkový vozík na trhu s vahou pouhých 5,2 kg. Přizpůsoben na míru a jemně vyladěn v kombinaci s pevností a hmotností se řadí Nitrum mezi energeticky neúčinnější vozík, jaký kdy Quickie vyrobil.

Nitrum je pro uživatele, kteří ocení efektivitu a lehký design. Tento revoluční vozík minimalizuje hnací sílu a maximalizuje pohyb.  Firma Sunrise vyvinula unikátní systém sklápění zádové opěrky systémem twist lock, výrazně usnadňující nakládání /vykládání vozíku z vozidla.

Quickie také jako první přichází na trh s integrovanými LED diodami v nosnících předních koleček s možností tří režimů: vysoký jas, nízký jas a blikání.

Pro více informací a plnou verzi Retailers’ Choice of the Year Awards klikněte na thiis.co.uk.