04.01.2024

Společnost Sunrise Medical, světový lídr v oblasti inovativních pokročilých řešení v oblasti mobility, s potěšením oznamuje, že dva z jejích nových produktů získaly ocenění THIIS Retailers' Choice of the Year 2023 udělované časopisem THIIS MAGAZINE z Velké Británie. Prestižní ocenění získaly mechanický invalidní vozík QUICKIE QS5 X a lehký skládací elektrický vozík Q50 R Carbon.

Ocenění THIIS Retailers' Choice of the Year Award je udělováno vynikajícím výrobkům v oblasti mobility, které vybrali vedoucí představitelé obchodních společností a prodejci. Vítězové jsou vybíráni na základě inovací, výkonu a jejich vlivu na trh.

Společnost Sunrise Medical je poctěna, že jak mechanický invalidní vozík QUICKIE QS5 X, tak lehký skládací elektrický vozík Q50 R Carbon získaly toto prestižní ocenění, což posiluje náš závazek dodávat špičková řešení mobility, která zlepšují život uživatelů po celém světě.

Společnost Lifestyle & Mobility, přední prodejce mobilních zařízení na britském trhu, vybrala QUICKIE QS5 X jako výrobek roku v oblasti mechanických invalidních vozíků. Darren Macey, manažer obchodního rozvoje ve společnosti Lifestyle and Mobility, řekl: "Vítězství v této soutěži bylo uděleno na základě ocenění, které získala společnost QUICKIE:

"QUICKIE QS5 X představuje revoluci ve snadném skládání díky technologii FreeFold, inovativní konstrukci křížových vzpěr, která snižuje sílu při skládání a šetří 40 % energie při každém skládání. Jeho hliníkový skříňový rám je vyroben z tepelně upraveného hliníku řady 7000. Všechny tyto prvky pro snížení hmotnosti se jim podařilo začlenit, aniž by to bylo na úkor uživatelských schopností, pohodlí nebo stylu. Společnost QUICKIE vytvořila invalidní vozík pro aktivní uživatele, který je nyní cenově dostupnější pro širší okruh uživatelů."

V oblasti elektrických vozíků se model Q50 R Carbon rychle stal senzací v oboru mobility a získal prestižní ocenění THIIS Retailers' Choice of the Year. Společnost Ableworld, přední prodejce mobilních zařízení, vybrala model Q50 R Carbon jako výjimečný elektrický vozík roku.  Rhian Pitaová, marketingová manažerka společnosti Ableworld, uvedla: "Vítězný model Q5050 byl vybrán na základě výsledků výběrového řízení:

"Ve společnosti Ableworld jsme velmi hrdí na to, že vybíráme výrobky, které nejen splňují potřeby našich zákazníků, ale také stanovují nové standardy v oboru. Elektrický vozík Q50 R Carbon tato očekávání nejen splnil, ale i překonal.

"Díky rámu z uhlíkových vláken je to jeden z nejlehčích elektrických vozíků na trhu, který uživatelům poskytuje takovou úroveň ovladatelnosti a snadné přepravy jako nikdy předtím. Od svého uvedení na trh se Q50 R Carbon stal nejprodávanějším elektrickým vozíkem společnosti Ableworld a získal si oblibu a důvěru zákazníků."

Další informace o společnosti Sunrise Medical a našich oceňovaných výrobcích naleznete na adrese www.sunrisemedical-group.com.

O společnosti Sunrise Medical:
Společnost Sunrise Medical je odhodlána zlepšovat životy lidí a je světovým lídrem v oblasti designu, výroby a distribuce inovativních, vysoce kvalitních produktů a služeb pro podporu mobility. Klíčové výrobky, které distribuuje ve více než 130 zemích pod svými 18 vlastními značkami, zahrnují mechanické a elektrické invalidní vozíky, výrobky s elektrickou asistencí, elektrické skútry, sedací a polohovací systémy a pomůcky pro každodenní život. Skupina Sunrise Medical Group působí ve 23 zemích, má sídlo v německém Malschi a zaměstnává více než 2 700 pracovníků po celém světě.