20.12.2022

Úterý, 20. prosince 2022

logo-thiis-award-2022.png

Magic 360 byl vyhlášen jedním z produktů roku v soutěži prodejců.

V každoročním hodnocení časopisu THIIS. Magazine byli maloobchodníci dotázáni, které výrobky na ně udělaly největší dojem. Obchodníci z celého odvětví mobility se zúčastnili a vyzdvihli jeden výrobek, který pro ně letos vynikl nad všechny ostatní.

S potěšením oznamujeme, že Magic 360 byl vybrán časopisem Lifestyle & Mobility a v posledním vydání byl jmenován výrobkem roku.

Darren Macey, manažer obchodního rozvoje ve společnosti Lifestyle & Mobility, řekl: "Vždy hledáme výrobky, které jsou inovativní a zároveň mají schopnost zlepšit život zákazníků. Magic 360 je elektrický vozík s pohonem středních kol, který nemá na trhu obdoby. Jeho jedinečné možnosti tří sad kol umožňují zákazníkům mít v podstatě tři elektrické vozíky v jednom, a to pouhou výměnou kol."

Jill McKechnieová, generální ředitelka společnosti Magic Mobility, k ocenění uvedla: "Je skvělé, že byl model Magic 360 uznán jako lídr ve svém oboru a nejlepší volba britských prodejců - společnost Magic Mobility v uplynulých 28 letech neúnavně pracovala na tom, aby našim uživatelům poskytla nejlepší příležitost přijmout svět, který není plochý."

"Během vývojové fáze modelu Magic 360 jsme si dali odvážný cíl - vytvořit nejužší skutečný terénní elektrický vozík na světě, díky kterému budete dobře vypadat a dobře se cítit, a to jak v interiéru, tak v exteriéru."

"Klíčovým výsledkem bylo zavedení kol Crossover, která poskytují kombinaci úzké šířky a skvělého výkonu v terénu, což z modelu Magic 360 dělá nejuniverzálnější vozítko MWD na trhu. Navíc díky možnosti volby městských, crossoverových a terénních kol mají uživatelé možnost přizpůsobit základnu svým potřebám."

Chcete-li se podívat na článek časopisu Lifestyle & Mobility a na úplný seznam výrobků roku (Retailer's Choice Product Of The Year), přejděte na stránky: https://thiis.co.uk

Další informace o elektrickém vozíku Magic 360 naleznete na adrese: https://www.medicco.cz/voziky/magic-mobilty/elektricke-invalidni-voziky/magic-360.

O společnosti Sunrise Medical: Společnost Sunrise Medical je odhodlána zlepšovat životy lidí a je světovým lídrem v oblasti inovací, výroby a distribuce pokročilých asistenčních zařízení a řešení pro mobilitu. Klíčové produkty, které distribuuje ve více než 130 zemích pod svými 17 vlastními značkami, zahrnují ruční a elektrické invalidní vozíky, skútry, elektrické přídavné pohony, dětské mobilní a terapeutické pomůcky, sedací a polohovací systémy a pomůcky pro každodenní život. Skupina Sunrise Medical, která působí v 18 zemích, má sídlo v německém Malschi a zaměstnává více než 2 300 pracovníků po celém světě.